Μπέλα Μπάξτερ: Αυτό το πανέμορφο και σπάνιο κυνηγόσκυλο αναζητεί υπεύθυνη και παντοτινή οικογένεια

Η Μπέλα Μπάξτερ γεννήθηκε “προχθές”, και άρχισε να ανακαλύπτει τον κόσμο από την αρχή, με ενδιαφέρον, με γνήσια απορία και με την αθωότητα του σκύλου που είναι καινούργιος στον κόσμο, φρέσκος και νέος.

Με τα απίστευτα μακριά μαύρα μαλλιά της (εεε…συγγνώμη, αυτιά της) βγαίνει την βόλτα της και εξερευνά, πότε μυρίζοντας το έδαφος, πότε αναζητώντας μυρωδιές με το κεφάλι ψηλά.

Επίσης, ως νέα, φρέσκια και ωραία, και ΚΑΙ βελούδινη. Χαϊδεύεις και είναι σαν να ακουμπάς ένα πολύ σπάνιο, πανάκριβο βελούδο, που σχεδόν φοβάσαι μην το χαλάσει και βρομίσεις με τα χέρια σου.

Είναι αρκετά σπάνια κυνηγόσκυλα σαν αυτήν στην Ελλάδα, και δεν συνηθίζουμε να τα βλέπουμε συχνά. Παρά την ομορφιά της και τον απίστευτο χαρακτήρα της η τύχη της ήταν η ίδια με τα περισσότερα κυνηγόσκυλα στην χώρα μας.

Ήρθε από την βόρειο Ελλάδα, και παρά την ταλαιπωρία της, ήρθε και ήταν σαν να μπήκε φρέσκος αέρας στο καταφύγιο.

Είναι ένα πλάσμα πολύ καλό, πάρα πολύ καλόβολο, φιλικό και αθώο, δεν είναι φοβική αλλά έχει αυτή την διστακτικότητα του κυνηγόσκυλου – μην ξεχνάτε ότι τώρα αρχίζει να ανακαλύπτει τον κόσμο.

Ημ. Γέννησης: 25 Οκτ. 22
Φυλή: ημίαιμο κυνηγόσκυλο
Μέγεθος: 12-25 kg

Πληροφορίες: saveagreekstray.org

Φωτ.: Save a Greek Stray

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ