Το καινοτόμο 2 σε 1 παγούρι κοινής χρήσης θα αλλάξει τις βόλτες με τον σκύλο σας!

Μπορεί να μην θυμόμαστε πάντα να φέρνουμε νερό και σνακ για τον εαυτό μας όταν βγαίνουμε για καλοκαιρινές εξορμήσεις, αλλά πάντα φροντίζουμε να παρέχουμε πολλά εφόδια για τα σκυλιά μας.

Ένα όμως πράγμα που αποτελεί πάντα πρόκληση είναι να βρούμε έναν βολικό τρόπο για να δίνουμε στους τετράποδους φίλους μας πόσιμο νερό όταν είμαστε έξω για πεζοπορία ή στην παραλία.

Τα πτυσσόμενα μπολ μπορεί να χυθούν και να γίνουν ακατάστατα, και έχουμε καταλήγουμε να κουβαλάμε ένα ξεχωριστό δοχείο με νερό. Αλλά η Asobu έχει βρει μία λύση που κάθε ιδιοκτήτης σκύλου μπορεί να εκτιμήσει: ένα μπουκάλι νερού που έχει ένα ανθεκτικό μπολ για σκύλους προσαρτημένο στο κάτω μέρος και ένα κύπελλο στην κορυφή, ώστε να μπορείτε να πιείτε και εσείς ένα ρόφημα!

Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν δύο σε ένα που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα κατοικίδιων ζώων από ανοξείδωτο ατσάλι με μόνωση κενού που διατηρεί το νερό φρέσκο για ώρες και το αποσπώμενο μονωμένο μπολ σκύλου το κάνει να το μοιραστείτε με τον καλύτερό σας φίλο.

Το στεγανό καπάκι, η ανθεκτική κατασκευή και η εύκολη μεταφορά του είναι φτιαγμένα για περιπέτεια. Έχει ευρύ στόμιο για πάγο, πρακτική λαβή, αντιολισθητική βάση σιλικόνης, προσφέρει ενυδάτωση για εσάς και το σκύλο σας, πλένεται μόνο στο χέρι και είναι χωρίς BPA. Κυκλοφορούν σε ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών.

Η αντιολισθητική βάση καθιστά πολύ εύκολο για τα κατοικίδιά σας να πίνουν από αυτό, ενώ η μεγάλη χωρητικότητα εξασφαλίζει ότι ο σκύλος σας είναι επαρκώς ενυδατωμένος, ακόμη και μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα.

Η χρήση του μπουκαλιού νερού Asobu®Dog Water Bottle προάγει την υγιεινή και ενθαρρύνει και εκπαιδεύει τον σκύλο σας να μην πίνει από άγνωστες και ανθυγιεινές πηγές νερού.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ