Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο Μαρούσι

Τα σκυλάκια του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιαλείας «Τα Φιλαράκια» καλόμαθαν στις βόλτες στην Αθήνα και δεν θέλουν να σταματήσουν να έρχονται!

Γι’ αυτό, το Σάββατο 20 Ιουλίου από τις 10.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. θα σας περιμένουν στην πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ) στο Μαρούσι, μαζί με τα γατάκια του Περιβαλλοντικού, Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, για να τα γνωρίσετε από κοντά, να παίξετε, να πάτε βόλτα και ίσως να βρείτε ανάμεσά τους ένα νέο μέλος της οικογένειάς σας.

Μαζί τους θα είναι και οι εθελοντές, για να σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο σκυλάκι για εσάς και την οικογένειά σας και να λύσουν όλες τις απορίες σας για την υιοθεσία, την αναδοχή και τους άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε όλα τα ζωάκια που φροντίζουν.

Η γιορτή πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ΠΕΦΙΠΟ, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου και με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, των Φίλων Δάσους Συγγρού και, όπως πάντα, του Δήμου Αιγιαλείας.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιαλείας δραστηριοποιείται στον μεγαλύτερο δήμο της Πελοποννήσου, όπου υπολογίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 6.000 αδέσποτοι σκύλοι.

Οι ανάγκες για τη φροντίδα τους είναι τεράστιες. Γι’ αυτό, τα ζωάκια και οι εθελοντές θα είναι ευγνώμονες αν θελήσετε να τους βοηθήσετε, φέρνοντας μαζί σας στη γιορτή κάποιο από τα είδη που χρειάζονται:

  • Κτηνιατρικά φάρμακα: δισκία Drontal, Endogard, Milbactor, Simparica Trio, Ronaxan, αμπούλες Vectra 3D, Advocate, σπρέι Frontline
  • Μια καλή τροφή για κουτάβια ή ενήλικα σκυλιά
  • Περιλαίμια, στηθόλουρα και οδηγούς, επιδαπέδιες πάνες, πιατάκια και δοχεία, box μεταφοράς
  • Από φαρμακείο: κολλύριο Tobrex, αλοιφή Fucidin, δισκία Soluric CR (μπλε) 300 mg, Cilroton, Vibramycin, Augmentin.

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ