Ημέρα Υιοθεσίας Δεύτερης Ευκαιρίας στο Γήπεδο Καραμπίνη

Τα Φοβισμένα Αδεσποτάκια Νεάπολης πραγματοποιούν Ημέρα Υιοθεσίας Δεύτερης Ευκαιρίας στο χώρο φιλοξενίας των σκύλων.

Βρείτε τον νέο σας καλύτερο φίλο και δώστε σε έναν σκύλο μεγαλύτερης ηλικίας μια δεύτερη ευκαιρία για μια ευτυχισμένη ζωή.

Η εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 7 Ιουλίου, 17:00 – 21:00, αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία που στοχεύει να προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία στους ενήλικους και ηλικιωμένους τετράποδους φίλους μας.

Τα ηλικιωμένα σκυλιά είναι συχνά παραμελούνται και αγνοούνται, καθώς οι περισσότεροι υιοθετούν νεότερα ζώα. Ωστόσο, αυτά τα πιστά και αγαπημένα πλάσματα έχουν πολλά να προσφέρουν και αξίζουν την ευκαιρία να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους σε ένα ζεστό και ασφαλές περιβάλλον.

Στο μπαζάρ θα βρείτε δώρα για να χαρίστε στους αγαπημένους σας και παράλληλα χαρίστε αγάπη στα ζώα που φροντίζουμε, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την σίτιση και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των τετράποδων φίλων μας που φιλοξενούνται στο καταφύγιο.

Βρείτε λιχουδιές και παιχνίδια για σκύλους και γάτες, βιβλία, πάνινες τσάντες με το λογότυπο μας και t-shirts Neapoli’s stray tails και άλλα πολλά ακόμα.

Γνωρίστε όλα τα σκυλάκια που αναζητούν οικογένειες για πάντα.

Οι εθελοντές σας περιμένουν με χαρά γιατί με την δική σας βοήθεια, καταφέρνουν ακόμα περισσότερα.

Πληροφορίες: Γήπεδο Καραμπίνη | +30 6983685557

Φωτ.: Φοβισμένα αδεσποτάκια Νεάπολης

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ