Τα παιδιά τραγουδούν για τα αδέσποτα στο θέατρο «Κατίνα Παξινού» στο Αττικό Άλσος

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 θα πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή εκδήλωση-συναυλία με θέμα «Τα παιδιά τραγουδούν για τα αδέσποτα».

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Λυκείου ΙΒ – Κολλεγίου Ψυχικού και τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Παρκών, Αλσών & Υγείας Ζώων, κ. Ελευθερίας (Ρίτας) Πικρού-Μωραϊτάκη και με την υποστήριξη της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (ΠΦΠΟ).

Θα δείτε ζωάκια για υιοθεσία με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, είδη προς διάθεση από τα Σωματεία Π.Φαλήρου, Αδεσποτολογίου και Μαραθώνα, κουμπαρά και έντυπα- ενημερωτικά φυλλάδια στους πάγκους των σωματείων.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση τροφίμων για τα αδέσποτα ζώα.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 στις 19:30 στο θέατρο «Κατίνα Παξινού» στο Αττικό Άλσος.

Στη μεγάλη συναυλία θα λάβουν μέρος κορυφαίοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων, ο συνθέτης – ερμηνευτής Πασχάλης Τόνιος, το μουσικό σύνολο του Θανάση Πολυκανδριώτη «Οι Επόμενοι», καθώς επίσης και η αγαπημένη Μπέσσυ Αργυράκη.

Επίσης, θα συμμετάσχουν μαθήτριες και μαθητές του Κολλεγίου Ψυχικού αλλά και εθελοντές Νεότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ