Allianz και Plus2feet συνεργάζονται μέσω της κοινής δράσης #WalkingTogether, με στόχο την κατασκευή και δωρεά αναπηρικών αμαξιδίων σε ζώα με κινητικά προβλήματα

Η Allianz και η εταιρεία χειροποίητων αναπηρικών αμαξιδίων για ζώα, Plus2feet, συνεργάζονται μέσω της κοινής δράσης #WalkingTogether, με στόχο την κατασκευή και δωρεά αναπηρικών αμαξιδίων σε ζώα με κινητικά προβλήματα.

Μέχρι στιγμής η Allianz σε συνεργασία με την Plus2feet έχει προσφέρει 50 αναπηρικά αμαξίδια σε τετράποδους φίλους μας που το είχαν ανάγκη.

Η Allianz στέκεται πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους ενέργειες και με ενθουσιασμό στηρίζει αυτό το σημαντικό εγχείρημα.

«Μαζί, δίνουμε στα ζώα μια δεύτερη ευκαιρία για μια ζωή γεμάτη χαρά και αξιοπρέπεια. Κάθε αμαξίδιο κάνει τη διαφορά!», αναφέρει η ασφαλιστική εταιρεία. «Αγαπημένοι μας συνεργάτες τα ζωάκια σας ευγνωμονούν», συμπληρώνει η Allianz.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της Plus2feet, Βασίλη Τζιγκούρα, η Allianz Greece είναι η μοναδική εταιρεία αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και την Κύπρο που έχει στηρίξει τόσα πολλά αδέσποτα ζώα που έμειναν ανάπηρα από ατύχημα ή κακοποίηση. Μέχρι στιγμής 50 σκύλοι και γάτες που φιλοξενούνται σε καταφύγια ή σπίτια εθελοντών έχουν επιδοτηθεί με αμαξίδιο της Plus2feet και μπορούν να βγούνε ξανά την αγαπημένη τους βόλτα.

Φωτ.: Allianz Greece | Facebook

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ