Η Αννίτα Ναθαναήλ υιοθέτησε δύο αδεσποτάκια από το Αίγιο: Είμαστε χαρούμενοι που θα μεγαλώσει κι άλλο η “σκυλοοικογένειά” μας

Με μεγάλη επιτυχία – όπως πάντα – πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 16 Ιουνίου η 44η γιορτή υιοθεσίας του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια» στο Άλσος Νέας Σμύρνης μαζί με τα γατάκια του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην όμορφη γιορτή για να γνωρίσουν τα αδέσποτα ζώα μεταξύ των οποίων και η επιχειρηματίας Αννίτα Ναθαναήλ η οποία ερωτεύτηκε και χάρισε σε δύο σκυλάκια παντοτινό σπίτι.

Ειδικότερα η κ. Ναθαναήλ δεν έφυγε από τη γιορτή μόνης. Μαζί της πήρε την Στέλλα και στη συνέχεια αποφάσισε να πάρει και την Μπιζού κάνοντας τες επίσημα τα νέα μέλη της οικογένειάς της. Σε ένα στόρι που έκανε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοινώνει με χαρά τις υιοθεσίες των δύο πρώην αδέσποτων ζώων που φαίνονται να κάθονται στο αυτοκίνητο παρέα με ένα από τα υπόλοιπα τέσσερα κατοικίδια της οικογένειας, την Φίμπι.

«Μόλις υιοθετήσαμε την Στέλλα που έχει σκάσει από τη ζέστη, και την Μπιζού, η Φίμπι κάθεται πίσω. Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Φιλοζωικό Σωματείο Αιγίου για τις υπέροχες δράσεις του. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που θα μεγαλώσει κι άλλο η “σκυλοοικογένειά” μας. Αγάπη μόνο!»

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας, με ενθουσιασμό για την διπλή υιοθεσία, έγραψε:

«Η πρώτη υιοθεσία μας και διπλή μάλιστα! Αννίτα Ναθαναήλ σε ευχαριστούμε για τη Στέλλα μας (45 κιλά) και τη Λαμπραντορίτσα που από σήμερα θα έχουν ένα σπίτι και μια οικογένεια που θα τις φροντίζει και θα τις νοιάζεται.»

Στις 27 Ιανουαρίου 2017 η Αννίτα Ναθαναήλ ανακοίνωσε ότι έφυγε από το ζωή η σκυλίτσα της Σκάιλερ από καλαζάρ. Η ίδια είχε γράψει για την απώλεια της: «Η σχέση μου με την Skyler ήταν ένα love story ισάξιο σεναρίου ταινίας του Χόλυγουντ. Μία απόλυτη και εντελώς αδιαπραγμάτευτη αγάπη… Skyler μου, θα σε έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου και στην σκέψη μου, όσα χρόνια κι αν περάσουν μέχρι ν’ ανταμώσουμε ξανά… Να ξέρεις, θα είσαι πάντα το κορίτσι μου, όπως ήσουν άλλωστε από την πρώτη μας ματιά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αnnita Nathanail (@annitanath)


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ