Αρχαία Ολυμπία: Τοποθέτηση ταϊστρών και ποτίστρων για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς

Η Τοπική Κοινότητα Αρχαίας Ολυμπίας σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας Δημοσθένη Κατσίκα, αρμόδιο για θέματα δράσεων για τα αδέσποτα ζώα και με την συνδρομή συνδημοτών, που είναι γνωστοί για τα φιλοζωικά τους αισθήματα και το έχουν αποδείξει και στο παρελθόν, προχώρησαν την περασμένη Κυριακή 14 Ιουλίου στην τοποθέτηση δύο επιπλέον ταϊστρών και ποτίστρων.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται η τοποθέτηση ταϊστρών και ποτίστρων, στον Οικισμό Δρούβα και όπου θεωρήθηκε ότι υπάρχει ανάγκη.

Πλέον, στη Δημοτική Κοινότητα Αρχαίας Ολυμπίας υπάρχουν συνολικά τέσσερις ταΐστρες και ποτίστρες, στις οποίες οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να τοποθετεί νερό και φαγητό για τους τετράποδους φίλους, και όχι μόνο, μας που έχουν ανάγκη, ειδικά εν μέσω καυσώνων.

«Όλοι μας οφείλουμε να δείξουμε ευαισθησία, να προστατεύουμε, να φροντίζουμε τα αδέσποτα και να μην καταστρέφουμε τα σημεία που μπορούν να βρουν λίγο νερό και τροφή», τονίζουν.

Σημαντικό ρόλο στη διαχείριση των θεμάτων αυτών παίζουν οι συνδημότισσες και οι συνδημότες, που τους ενημερώνουν συνεχώς, όταν προκύψει κάποιο σχετικό πρόβλημα.

Τα σημεία όπου υπάρχουν ποτίστρες και ταΐστρες είναι τα εξής:

  1. Στη νησίδα με το γκαζόν, έμπροσθεν της πιάτσας Ταξί
  2. Στο πάρκινγκ λεωφορείων, δίπλα από τα καρτοτηλέφωνα
  3. Στο παλιό δημαρχείο (κοντέινερ ανακύκλωσης)
  4. Στο τέλος της οδού Σπηλιόπουλου (στο αριστερό πεζοδρόμιο)

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ