Happy end: Επισήμως στην Αμερική η Σπέτσι – «Είμαστε σπίτι! Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη»

Μετά από μία απίστευτη περιπέτεια διάσωσης και ένα πολύωρο ταξίδι, η Σπέτσι βρίσκεται αισίως στο νέο της παντοτινό και τυχερό σπίτι στην Αμερική με τον μπαμπάς της και την γυναίκα που της έσωσε τη ζωή.

Η μαμά της η οποία δεν την άφησε λεπτό από τα μάτια και από την αγκαλιά της, μοιράστηκε στο Instagram τις στιγμές τους κατά τη διάρκεια του μεγάλου ταξιδιού τους.

Η Σπέτσι ταξίδεψε μέσα σε μεταφορεά στην καμπίνα μαζί με τους κηδεμόνες της με την Coco Gozlan να συγκινείται από το κύμα αγάπης που δέχεται στα σόσιαλ από τον κόσμο που θαύμασε το θάρρος και την απόφασή της να υιοθετήσει το πανέμορφο γατάκι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spetzy (@spetzygirl)

Αφού μας επιβεβαίωσε ότι η Σπέτσι συμπεριφέρθηκε άψογα και δεν έκλαψε καθόλου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που κράτησε πάνω από 12 ώρες, την τάισε και στη συνέχεια συγκινήθηκαν από τον καταιγισμό μηνυμάτων αγάπης που δέχθηκαν στο λογαριασμό του Instagram που ξεπερνά τους 20 χιλιάδες ακόλουθους. Μάλιστα στο βίντεο φαίνεται η Σπέτσι να φιλάει την οθόνη του κινητού!

«Σας αγαπάμε όλους! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα μηνύματα. Έκαναν τη μαμά μου να κλάψει στο αεροπλάνο 😳❤️ Δεν είμαι καλή με το Instagram αλλά θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους», γράφει.

Φωτ.: spetzygirl | Instagram Story

Τέλος, μετά από ένα κουραστικό ταξίδι, η γατούλα των Σπετσών έφτασε αισίως στο νέο της σπίτι στη Σάντα Μπάρμπαρα.

«Είμαστε σπίτι! Κουράστηκε ο Σπέτσι. Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη», αναφέρει η μαμά της. 

Φωτ.: spetzygirl | Instagram Story

Μετά από ξεκούραση, η Σπέτσι πήρε χρόνο για να γνωρίσει το νέο της σπίτι στην τοποθεσία Καλιφόρνια και να μάθει ότι θα ζει με τις δύο τετράποδες αδελφές σκυλίτσες και άλλο ένα γατάκι.

Φωτ.: spetzygirl | Instagram Story

Με τη σειρά μας, να της ευχηθούμε “καλή και τυχερή ζωή” με τη νέα της οικογένεια!


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ