Κρήτη: Η οικογένεια Κοκοτού των πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελούντα υιοθέτησε αδέσποτο σκυλάκι

Μπορεί τα ξενοδοχεία στην Ελούντα να είναι από τα διασημότερα στον κόσμο, ωστόσο αυτό που ξεχωρίζει τους ιδιοκτήτες τους είναι η αγάπη που δείχνουν στα ζώα.

Ο θρύλος του ελληνικού τουρισμού πολυτελείας Σπύρος Κοκοτός με την σύζυγό του Ελιάνα και την κόρη τους Μαρίνα κέντρισαν το ενδιαφέρον μας για τη σημαντική κοινωνική στάση που επιδεικνύουν διακριτικά προς τα αδέσποτα ζώα αντιμετωπίζοντας τα με σεβασμό, φροντίδα και αγάπη.

Σύμφωνα με την εθελόντρια Μαρίτσα Βαρδάκη, η οποία τρέχει καθημερινά για δεκάδες αδέσποτα ζώα στο Ηράκλειο φροντίζοντας για τη σίτιση, την κτηνιατρική τους περίθαλψη και την εύρεση υιοθεσιών, ανακοίνωσε ότι η οικογένεια Κοκοτού υιοθέτησε ένα αδέσποτο σκυλάκι από το δρόμο τον οποίο προσέχουν και ζει σαν άρχοντας.

Εκτός από την υιοθεσία του τετράποδου πρώην πλέον αδέσποτου, η οικογένεια δείχνει έμπρακτα την φιλοζωία της αφού τα τελευταία 2,5 χρόνια διαθέτει κάθε μήνα χρηματικό ποσό με το οποίο σιτίζονται 12 αδέσποτα ζώα που φροντίζει η κ. Βαρδάκη.

Χαρακτηριστικά η κ. Βαρδάκη αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ξενοδοχείο Ελούντα, τους ιδιοκτήτες Σπύρο Κοκοτό και Ελιάνα, και την κόρη τους Μαρίνα που υιοθέτησαν ένα αδέσποτο σκυλάκι από το δρόμο, όχι μόνο το έχουν σαν άρχοντα, αλλά διαθέτουν ένα χρηματικό ποσό κάθε μήνα και σιτίζονται 12 αδέσποτα ζώα τώρα και 2,5 χρόνια… Τους ευχαριστώ πολύ γιατί χάρη σ’ αυτούς έχουν επιβιώσει αυτά τα ζώα…»


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ