Κύπρος: Εκστρατεία συλλογής τροφών για σίτιση αδέσποτων – Σε απόγνωση οι φιλόζωοι

Κραυγή απόγνωσης από εκατοντάδες εθελοντές που σιτίζουν αδέσποτα ζώα, αφού στην προσπάθεια τους να σώσουν αυτές τις ψυχές έφτασαν πλέον στα πρόθυρα της οικονομικής εξαθλίωσης.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών απευθύνει έκκληση προς ευαισθητοποιημένους πολίτες και φιλόζωους να προσφέρουν ότι μπορούν σε τροφές για αδέσποτα (για γατάκια και σκυλάκια), ώστε να βοηθηθούν οι εθελοντές.

Η συντονίστρια της Ομάδας Δράσης για τα Ζώα του Κινήματος Οικολόγων κ. Ανθή Μουζούρη, με την ευκαιρία της εκστρατείας αυτής, απευθύνει έκκληση προς τον φιλόζωο κόσμο της Κύπρου «να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια, ώστε να στηρίξουμε όσους περισσότερους εθελοντές γίνεται και κατ’ επέκταση τις ψυχούλες εκείνες που εκλιπαρούν για λίγο φαγητό. Θα δοθεί προτεραιότητα στους εθελοντές που σιτίζουν αποικίες.

«Ας μην ξεχνούμε ότι για να λεγόμαστε πολιτισμένος λαός πρέπει να τον δείχνουνε και με τον σεβασμό μας προς τα ζώα», τονίζει.

Οι τροφές θα συλλέγονται στα γραφεία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών σε όλη την Κύπρο μέχρι τις 12 Ιουλίου 2024.

Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων είναι: 09:00 – 16:00 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 22518787.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ