Μαθητές Γυμνασίου αγόρασαν και δώρισαν δύο σκάνερ μικροτσίπ στο τμήμα αδέσποτων ζώων του Δήμου Σιθωνίας

Μαθητές Γυμνασίου του Νέου Μαρμαρά και η διευθύντρια κυρία Αφροδίτη Γαβριηλίδου, συγκέντρωσαν χρήματα και αγόρασαν δύο σκάνερ μικροτσίπ ζώων, όπου και τα προσφέρουν στον τμήμα αδέσποτων του Δήμου Σιθωνίας.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μας, η ευαισθησία των παιδιών και των σχολείων μας παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας!», γράφει η αντιδήμαρχος της Σιθωνίας, Όλγα Πατσουράκου.

Η δωρεά των παιδιών θα αξιοποιηθεί άμεσα και θα τεθεί σε χρήση.

Η διευθύντρια του Γυμνασίου δήλωσε στο Xalkidikipolitiki: «Είχαμε κάνει μια εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τα αδέσποτα ζώα στο σχολείο μαζί με τα παιδιά, και μετά είπαμε τι μπορούμε να προσφέρουμε και εμείς σαν σχολείο στον δήμο μας σχετικά με τα αδέσποτα. Με συζήτηση με το 15μελες, αποφασίσαμε, με τα λεφτά που έχουν περισσέψει από μία εκδρομή, να κάνουμε μία δωρεά για τα αδέσποτα. Έπειτα από συζητήσεις με τους υπεύθυνους του Δήμου, προέκυψε ότι αυτό που χρειαζόταν ήταν δύο σκάνερ μικροτσίπ για να εντοπίζουν τα αδέσποτα και είπαμε με τα χρήματα που διαθέτουμε να πάρουμε δύο, αφού κάναμε έρευνα αγοράς».

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος της Σιθωνίας, Όλγα Πατσουράκου δήλωσε στο XalkidikiPolitiki: «Αυτό έγινε στο πλαίσιο μιας ενημέρωσης που κάναμε στο Γυμνάσιο του Νέου Μαρμαρά, μαζί με την προϊσταμένη του τμήματος που έχουμε για τα αδέσποτα και με την υπεύθυνη για το καταφύγιο αδέσποτων που έχουμε. Προχωρήσαμε σε μια ενημέρωση για τα παιδιά του Γυμνασίου και εκείνα ευαισθητοποιήθηκαν ιδιαίτερα και ήθελαν με κάποιο τρόπο να βοηθήσουνε τα αδέσποτα του Δήμου. Έτσι σκεφτήκανε αυτήν την προσφορά. Τώρα για το πόσο χαρούμενους μας κάνει αυτό, όταν παιδιά ευαισθητοποιούνται, γενικά και εθελοντικά, είναι μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή μας».


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ