Μαθητές Γυμνασίου επισκέφτηκαν το καταφύγιο του Δήμου Λήμνου

Το Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά μαθητές Γυμνασίου την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων.

Ειδικότερα, η επιθυμία των μαθητών της Α᾽ τάξης Γυμνασίου Μούδρου και των εκπαιδευτικών ήταν να έρθουν στο καταφύγιο του δήμου στα πλαίσια φιλοζωικής δράσης.

Τα φιλοξενούμενα ζώα είχαν την ευκαιρία να συναναστραφούν με ενήλικες και παιδιά, να βγουν βόλτα, να πάρουν αγάπη και χάδια, κάτι που βοηθάει πολύ στην κοινωνικοποίησή τους και σταδιακά στην εύρεση υιοθεσίας.

Φωτ.: Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου – Αδέσποτες Ψυχές

«Συγχαίρουμε τις εκπαιδευτικούς κ. Λίνα Πάντσιου και κ. Ελένη Αβραάμ που μεταλαμπαδεύουν στους μαθητές τους την ευαισθησία που έχουν ίδιες για τα ζώα και τους συνόδεψαν στο καταφύγιο. Ευχαριστούμε μαθητές και εκπαιδευτικούς για την δωρεά σε τροφές και δωράκια για τα αδέσποτα», γράφει το Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου που όπως αναφέρει δέχεται πολλά αιτήματα από σχολεία της Λήμνου που επιθυμούν να επισκεφθούν το καταφύγιο των αδέσποτων ζώων στα πλαίσια φιλοζωικών δραστηριοτήτων τους ωστόσο ο χώρος δεν έχει την κατάλληλη πρόσβαση με αποτέλεσμα οι επισκέψεις μαθητών να είναι μεμονωμένες και ελάχιστες.

«Εάν ο χώρος ήταν προσβάσιμος με πούλμαν οι επισκέψεις θα ήταν πολύ πιο εύκολες», επισημαίνει η πρόεδρος, Άννα Τοσούνογλου.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ