Η μία και μοναδική γάτα που συμμετείχε στο Penny Marathon Athens ήταν η Blanch και είχε γενέθλια!

Ανάμεσα σε εκατοντάδες ανθρώπους και σκύλους που συμμετείχαν στο ετήσιο Penny Marathon Athens ήταν και μια γάτα Ιμαλαΐων!

Για την Blanche ήταν μία ξεχωριστή μέρα αφού γιόρτασε τα 14α γενέθλια της με τούρτα που της χάρισε η μαμά της, Στέλλα Μπελέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός κ. Μπελέση έχει συμμετάσχει και στις 13 εκδηλώσεις του Penny Marathon από την από την ημέρα που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2012.

Η Blache Neige επίσης συμμετέχει στον μαραθώνιο που γίνεται κάθε χρόνο για τα αδέσποτα ζώα σε πολλές πόλεις και χώρες του κόσμου από τότε που ήταν δύο ετών. Και φέτος όπως κάθε χρόνο “έτρεξε” ασφαλής μέσα στη γατοφόρο της που κουβαλούσε ο αδελφός της Αλέξανδρος.

Φωτ.: Stella Belessi | Facebook

«Blache Neige (Χιονάτη), η γάτα του Penny Marathon. Είναι Himalayan, πανέμορφη φυσικά, πανέξυπνη και, κυρίως, εξαιρετικού χαρακτήρα. Συμμετέχει στο Penny Marathon στον μαραθώνιο που γίνεται κάθε χρόνο για τα αδέσποτα ζώα σε πολλές πόλεις και χώρες του κόσμου από τότε που ήταν δύο ετών. Φέτος “έτρεξε” στη 13η διοργάνωση του θεσμού και γιόρτασε τα 14α γενέθλιά της με τους εθελοντές του Penny Marathon μετά το τέλος του αγώνα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μοιράζοντας κέικ στους εθελοντές και τους εργαζόμενους στο CANAL. Και του χρόνου Μπλανς Νεζ να είσαι γερή και δυνατή και να ζήσεις πολλά χρόνια!», γράφει στην ανάρτησή της η κ. Στέλλα Μπελέση.

«13ος αγώνας Penny Marathon στο “Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ” σήμερα. Παράλληλα διοργανώθηκε ο αγώνας και σε άλλες Ελληνικές και Γερμανικές πόλεις. Σε άλλες ημερομηνίες θα διοργανωθεί ο ίδιος αγώνας σε άλλες πόλεις του εξωτερικού. Ο αγώνας γίνεται για να προκαλέσει την προσοχή των ανθρώπων στις συνθήκες διαβίωσης των αδέσποτων ζώων και να συγκεντρωθούν χρήματα για τα αδέσποτα. Συμμετείχα για 13η συνεχόμενη χρονιά. Άψογη η διοργάνωση, συγχαρητήρια στους εθελοντές και στη Rach Cassar. Η πανέμορφη, πανέξυπνη και εξαιρετικού χαρακτήρα κόρη μου Blanche Neige ήταν η μοναδική γάτα που συμμετείχε ανάμεσα σε πάρα πολλά χαριτωμένα σκυλιά. (μάνα είμαι, τέλεια τη βλέπω, αλλά είναι κιόλας, σας διαβεβαιώ!!!!!). “Έτρεξε” ασφαλής μέσα στη γατοφόρο της που κουβαλούσε ο αδελφός της Αλέξανδρος. Ύστερα έσβησε τα 14 κεράκια των γενεθλίων της και μοίρασε φρεσκότατο κέηκ στους εθελοντές και τους εργαζόμενους στο CANAL. Και του χρόνου, να είμαστε όλοι καλά», γράφει σε άλλη ανάρτηση η κ. Μπελέση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penny Marathon (@pennymarathon)


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ