Νέμεσις: Προγραμματισμένη συνάντηση με στελέχη της Διεύθυνσης Δασών του ΥΠΕΝΗ νέα ρυθμιστική απόφαση για το κυνήγι

Προγραμματισμένη συνάντηση με στελέχη της Διεύθυνσης Δασών του ΥΠΕΝ με θέμα τη προσεχή Ρυθμιστική Απόφαση για τη κυνηγετική περίοδο ᾽24-᾽25 είχε την Παρασκευή 14 Ιουνίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία «Νέμεσις», συνεχίζοντας τη μεθοδική, συνεχή και σοβαρή παρέμβασή της στα θέματα του κυνηγιού.

Στη συνάντηση τέθηκαν πολλά θέματα επί τάπητος και αναλύθηκαν διεξοδικά οι θέσεις της Ομοσπονδίας για τη νέα ρυθμιστική του Αυγούστου.

«Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι οι προσπάθειές μας θα συμβάλλουν στο πνεύμα μιας ρυθμιστικής, που θα λαμβάνει υπόψη της τις τεράστιες οικολογικές καταστροφές, που έχει υποστεί η φύση τα τελευταία χρόνια», αναφέρει η Ομοσπονδία.

«Φυσικά και γνωρίζουμε, ότι το κυνηγετικό λόμπι είναι ισχυρό και με πολλές πολιτικές προσβάσεις, αλλά είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε για τη μείωση των βλαπτικών επιπτώσεων του κυνηγιού στο περιβάλλον και σε ό,τι ζει και αναπτύσσεται μέσα σ’ αυτό», συμπληρώνει.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ