Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η σύζυγός του Νίκολα Πελτζ ανακοίνωσαν τον θάνατο της σκυλίτσας τους Νάλα: “Θα σε σκεφτόμαστε πάντα”

Την Κυριακή, 16 Ιουνίου, ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η σύζυγός του Νίκολα Πελτζ Μπέκαμ ανακοίνωσαν τη θλιβερή είδηση του θανάτου του τσιουάουα Νάλα στο Instagram, και μοιράστηκαν φωτογραφίες με το αγαπημένο τους σκυλάκι. Η Νάλα πέθανε “απροσδόκητα” μετά από μια συνεδρία περιποίησης.

«Αγαπημένη Νάλα, μας λείπεις τόσο πολύ», ξεκίνησε την ανάρτησή του ο Μπρούκλιν, ενώ μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τον ίδιο να αγκαλιάζει την σκυλίτσα και ένα άλλο από τα κατοικίδια σκυλιά του.

«”Έφυγες” απροσδόκητα από κοντά μας πολύ νωρίς και ελπίζουμε ότι και άλλοι δεν θα βιώσουν μια απώλεια μετά από κάτι τόσο απλό όσο μια περιποίηση», συνέχισε. «Ήσουν το πιο χαριτωμένο κοριτσάκι και πάντα θα σε σκεφτόμαστε».

«Ξέρουμε ότι μας κοιτάς και μας γαβγίζεις x 💔 Σε αγαπάμε τόσο πολύ και μας λείπεις πάρα πολύ», πρόσθεσε ο Μπρούκλιν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynpeltzbeckham

Η 29χρονη Νίκολα, η οποία είχε τη Νάλα για τέσσερα χρόνια πριν τον Μπρούκλιν, έγραψε για την απώλεια ότι πέρασε τον πιο δύσκολο μήνα της ζωής της και είναι συντετριμμένη.

Η Νίκολα μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη: «Η Νάλα ήταν απολύτως υγιής όταν πήγε χθες στον κομμωτή, αλλά βγήκε από εκεί με υπεραερισμό και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα», εξήγησε. «Την πήγαμε εσπευσμένα στον κτηνίατρο και πέθανε λίγες ώρες αργότερα».

«Ήταν η όμορφη βασίλισσά μου και έμεινε στο πλευρό μου για 9 χρόνια σε όλα», συνέχισε η ηθοποιός στην ανάρτησή της. «Σας παρακαλώ να είστε προσεκτικοί σε ποιον στέλνετε τα σκυλιά σας γιατί δεν ξέρετε τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες».

«Μία μέρα χωρίς τη Νάλα στη γη μοιάζει με αιωνιότητα. Μακάρι να μπορούσα να την έχω ξανά στην αγκαλιά μου. Προσεύχομαι να είναι μαζί με τη Νάλα μου. Ελπίζω να τους δω σύντομα 💔», πρόσθεσε.

Παράλληλα με το μήνυμά της, η Νίκολα δημοσίευσε φωτογραφίες της που την απεικονίζουν να αγκαλιάζει και να φιλάει τη Νάλα και εκείνη να είναι ξαπλωμένη σε ένα χαλάκι του μπάνιου στο πάτωμα, ενώ είναι κουρνιασμένο στην αγκαλιά του Μπρούκλιν. Επίσης, μοιράστηκε με οδυνηρό τρόπο μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της αείμνηστης γιαγιάς της να χαμογελάει στη Νάλα ενώ την κρατάει ψηλά.

Η Νίκολα πρόσθεσε σε μια ακόμη ανάρτηση για τον θάνατο της Νάλα: «Το μυαλό μου δεν μπορεί να καταλάβει πού πήγες 💔 Απλά νιώθω τόσο πολύ πόνο».


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ