Penny Marathon Athens: Ο Ρούκι, το σκυλί “δελφίνι” επιδόθηκε σε έναν μαραθώνιο κολύμβησης (βίντεο)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Penny Marathon στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στην Αθήνα.

Πλήθος κόσμου παρέα με τα τετράποδα ζωάκια του συγκεντρώθηκαν την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 σε μία εκδήλωση τρεξίματος η οποία διοργανώθηκε και χρηματοδοτήθηκε από ανθρώπους που θέλουν να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τα δεινά των αδέσποτων και ανεπιθύμητων ζώων (συγκεκριμένα ζώα συντροφιάς, όπως γάτες και σκύλους) στην Ελλάδα και να αναγνωριστεί το έργο των εκατοντάδων εθελοντών καλής διαβίωσης των ζώων σε αυτή τη χώρα.

Πολλές εικόνες ανθρώπων με τα πανέμορφα ζωάκια τους τράβηξαν τα βλέμματα ωστόσο ένα σκυλάκι ήταν αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον μας!

Πρόκειται για τον Ρούκι, το σκυλί “δελφίνι” ο οποίος αφού έτρεξε και περπάτησε αποφάσισε ότι ήθελε να ολοκληρώσει τον μαραθώνιο κολυμπώντας στο Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού.

Το βίντεο μοιράστηκε στο Instagram το Penny Marathon με τη λεζάντα: «Σας παρουσιάζουμε τον Rookie… μισό σκυλί, μισό δελφίνι. Έτρεξε, περπάτησε και κολύμπησε σήμερα στον Penny Marathon Athens!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penny Marathon (@pennymarathon)


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ