Σαλαμίνα: 12 αδεσποτάκια βρήκαν παντοτινά σπίτια στην 2η γιορτή υιοθεσίας – Ούτε ο δήμαρχος δεν αντιστάθηκε!

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 16/6 το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Νεότητας η 2η Γιορτή Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων από το Δήμο Σαλαμίνας. 

Η γιορτή έδωσε την ευκαιρία σε κάθε αδέσποτο ζωάκι να βρει το παντοτινό του σπίτι αφού πλήθος κόσμου πήγε να να τα γνωρίσει και να πάνε βόλτα μαζί τους και ως αποτέλεσμα είχε να υιοθετηθούν 12 ζωάκια.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος ήταν ένας από τους ανθρώπους που αποφάσισε να γίνει ο νέος κηδεμόνας ενός κουταβιού.

«Ήταν αδύνατο να αντισταθώ σ’ αυτόν τον κούκλο, ο οποίος έγινε από χθες το νέο μέλος της οικογένειας!», γράφει σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook η οποία συνοδεύεται από δύο τρυφερές φωτογραφίες.

Γιώργος Θ. Παναγόπουλος – Δήμαρχος Σαλαμίνας

Στην γιορτή ήταν το pet shop 4Pet Life και η Παναγιώτα Κουκλινού, πρόσφερε λιχουδιές για τα ζώα ενώ με κάθε υιοθεσία έκανε δώρο την πρώτη τροφή του ζώου.

Φωτ.: Κωνσταντίνος Σεβαστιάδης | Zoofiliki Salaminas

Παρόντες στη γιορτή ήταν και οι εκπαιδευτές σκύλων Εριέττα Καραμπέτσου και Δημήτρης Πιτσικάλης οι οποίοι προσέφεραν στους νέους κηδεμόνες ένα δωρεάν μάθημα εκπαίδευσης για την αρχή της συμβίωσης τους με τη νέα τους οικογένεια.

Φωτ.: Κωνσταντίνος Σεβαστιάδης | Zoofiliki Salaminas

Η κτηνίατρος Ελευθερία Γρεβεντοπούλου ήταν εκεί για να λύσει οποιαδήποτε απορία αφορά την υγεία του ζώου ενώ η Mellavie, ανέλαβε την ψυχαγωγία των παιδιών με αθλητικές δραστηριότητες, face painting, μπαλονοκατασκευές και επιδαπέδια παιχνίδια.

Φωτ.: Κωνσταντίνος Σεβαστιάδης | Zoofiliki Salaminas

«Η ημέρα έκλεισε με 12 συμβόλαια υιοθεσίας, βρίσκοντας 12 αδέσποτα ζωάκια το παντοτινό τους σπίτι! Οι τετράποδοι φίλοι μας πλημμύρισαν με χαμόγελα τους παρευρισκόμενους και όλοι μαζί δώσαμε το σύνθημα της υιοθεσίας τους. Συγχαρητήρια πολλά σε όλους», έγραψε η εθελοντική ομάδα φιλοζώων Zoofiliki Salaminas.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ