Σαντορίνη: «Έφυγε» σε ηλικία 39 ετών η εθελόντρια Μαρίνα Λυγνού – «Είπαμε το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη μας Μαρίνα με ένα τεράστιο “γιατί” να πλανάται στον αέρα»

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η Σαντορίνη μετά την είδηση του θανάτου της εθελόντριας Μαρίνα Λυγνού σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Η Μαρίνα Λυγνού ήταν δραστήρια και κοινωνικά ευαίσθητη και ο θάνατός της προκάλεσε οδύνη και άφατο πένθος. Η οικογένειά της, έκανε έκκληση, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα για τη φροντίδα των αδέσποτων του νησιού.

Η εξόδιος ακολουθία, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Εμπορείο.

Οι εθελοντές της Stray Paws Santorini με ανάρτηση στο Facebook, αποχαιρέτησαν την αγαπημένη τους Μαρίνα με ένα συγκινητικό κείμενο: 

«Εχθές ήταν ημέρα αποχαιρετισμού… Εχθές είπαμε το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη μας Μαρίνα με ένα τεράστιο «γιατί» να πλανάται στον αέρα… Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια της, που ακόμη και σε αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές, σκέφτηκαν έναν τρόπο για να βοηθήσουν τα αδέσποτα και ζήτησαν αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στην φιλοζωική μας. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους ανθρώπους που μας έκαναν δωρεά στην μνήμη της Μαρίνας μας. Ξέρουμε πως θα μας προσέχεις όλους από εκεί ψηλά… Αντίο λοιπόν, μέχρι να ξανασυναντηθούμε.»

Η Μαρίνα Λυγνού ήταν πιστή εθελόντρια της Stray Paws Santorini. Όπως χαρακτηριστικά είχε γράψει το φιλοζωικό σωματείο, η Μαρίνα ήταν πάντα παρούσα και πρόθυμη να βοηθήσει στα δύσκολα και εργαζόταν ατελείωτες ώρες στο καταφύγιο.

«Πάντα παρούσα και πρόθυμη να καθαρίζει το καταφύγιο και να φροντίζει τα μωρά μας μας βοήθησε να βγάλουμε αυτή την δύσκολη σεζόν. Τι κι αν δούλευε 12 ώρες την ημέρα; Πάντα παρούσα και πρόθυμη να καθαρίζει το καταφύγιο και να φροντίζει τα μωρά μας.  Το σίγουρο είναι ότι χωρίς εσένα ίσως και να μην τα είχαμε καταφέρει», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά το 2021.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ