Save Your Hood: Αποστολή έρευνας και διάσωσης ζώων στο Κίτσι Κορωπίου

Την Παρασκευή, 21 Ιουνίου στις 17:30, ο οργανισμός προστασίας του περιβάλλοντος Save Your Hood συγκεντρώνεται στο σημείο της χθεσινής πυρκαγιάς, στο Κίτσι Κορωπίου με έναν τριπλό σκοπό: την αναζήτηση και διάσωση ζωών που επέζησαν οριακά από την πύρινη λαίλαπα που χτύπησε την περιοχή, αλλά και την καταγραφή των απωλειών Πανίδας.

Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί με όριο 40 ατόμων.

Τοποθεσία: Κίτσι Κορωπίου. Ακριβές σημείο, μαζί με αναλυτικές πληροφορίες και το πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουν, θα σας σταλούν ΜΕΤΑ την εγγραφή σας.

Σε απόλυτη συνεργασία με την ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας ζωής, θα σαρώσουν μια έκταση με σημαντική βιοποικιλότητα που υπέκυψε στις φωτιές.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί τηρώντας απόλυτα τους κανόνες ασφαλείας.

Υποχρεωτική δήλωση ΑΤΟΜΙΚΗΣ συμμετοχής ΕΔΩ

Παρακαλείται κάθε εθελοντής που θα παρευρεθεί να δηλώσει συμμετοχή καθώς είναι σημαντικό να υπάρχουν τα στοιχεία του εκ των προτέρων, καθώς είναι σημαντικά για να γνωρίζουν ότι είναι όλοι καλά.

Μην έρθετε χωρίς να έχετε συμπληρώσει τη δήλωση, ούτε να φέρετε εθελοντές μαζί σας που δεν έχουν ακολουθήσει τη διαδικασία.

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να παρευρεθεί ενώ έχει κάνει την αίτηση, παρακαλούμε να ενημερώσει με μήνυμα στη σελίδα ΕΔΩ.

Δεν απαιτείται πρότερη γνώση και εμπειρία στο πεδίο καθώς θα υπάρχει επαρκής αριθμός συντονιστών της Save Your Hood. Ωστόσο θα εκτιμηθεί οποιαδήποτε σχετική εμπειρία.

Ακριβές σημείο συνάντησης και λίστα εξοπλισμού θα σας σταλεί σε email μετά την εγγραφή σας

Μετά την εγγραφή σας θα προστεθείτε σε ομαδική συνομιλία στο Whatsapp. Παρακαλείστε ενημερώστε την ομάδα, αν δεν έχετε/ δεν μπορείτε να επικοινωνείτε μέσα από αυτό το μέσο.

Στη χθεσινή δράση των έμπειρων διασωστών του Save Your Hood, βρέθηκαν πολλά ενθαρρυντικά σημάδια για την ύπαρξη αρκετών επιζώντων. Ήδη, 4 χελώνες έχουν μια καλύτερη μοίρα.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ