Η τελευταία επιθυμία της Ντέμης Γεωργίου: Δωρεά στα αδέσποτα της Πάρου αντί στεφάνων

Θρήνο στους οικείους της αλλά και στον κόσμο που την γνώρισε μέσα από το Masterchef, προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος της Ντέμης Γεωργίου.

Η κηδεία της άτυχης 39χρονης η οποία πέθανε από βακτηριακή λοίμωξη, θα γίνει στο Α᾽ Νεκροταφείο Αθηνών την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Όπως ενημέρωσε ο Άρτσι Καραχάλιος, στενός φίλος της Ντέμης Γεωργίου ο οποίος θα γινόταν και κουμπάρος στον γάμο της, η επιθυμία της Ντέμης ήταν να είναι όλοι εκεί ντυμένοι στα λευκά και αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στα αδέσποτα ζωάκια της Φιλοζωική της Πάρου.

«Μετά από επιθυμία της εκλιπούσας, όποιος επιθυμεί να παραστεί να ντυθεί στα λευκά και αντί στεφάνων θα θέλαμε την στήριξη στην PAWS – Paros Animal Welfare Society», αναφέρει.

Μπορείτε να κάνετε δωρεά στον τραπεζικό μας λογαριασμό παρακάτω ή μέσω PayPal:

ALPHA BANK
IBAN: GR3601406250625002101069137
SWIFT CODE: CRBGRAA
NAME: Paros Animal Welfare Society  PAWS
Ή ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΏΩΝ ΠΑΡΟΥ ΕΔΩ

Η Ντέμη Γεωργίου πέθανε στο πρωί της Δευτέρας 22 Ιουλίου. Η πρώην διαγωνιζόμενη του «Masterchef» υπέστη σηπτικό σοκ από σοβαρή λοίμωξη, ενώ βρισκόταν στην Πάρο για επαγγελματικούς λόγους και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη σοβαρή λοίμωξη.

Πληροφορίες του Alpha αναφέρουν ότι την Παρασκευή 26 Ιουλίου, οι φίλοι της οργανώνουν ένα beach party στην Πάρο, την ώρα του ηλιοβασιλέματος, αφού η Ντέμη Γεωργίου είχε ζητήσει από τους φίλους της όταν πεθάνει να γίνει ένα πάρτι σαν το γαμήλιο γλέντι που ετοίμαζε για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με τη σύντροφό της, και όλοι να είναι ντυμένοι στα λευκά και να γελάνε. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, θα κάνουν βόλτες στη θάλασσα με το jet ski που η Ντέμη Γεωργίου είχε αγοράσει για την ημέρα του γάμου της.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ