Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου έχει ανάγκη από εθελοντές

Ανάγκη για εθελοντές έχει το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου απευθύνοντας έκκληση σε όλους όσοι αγαπούν τα ζωάκια και επιθυμούν να βοηθήσουν.  

Η εθελοντική εργασία σε ένα καταφύγιο ζώων είναι μια εξαιρετικά ανταποδοτική εμπειρία που συμβάλλει σημαντικά στην ευημερία των ζώων που έχουν ανάγκη. Ως εθελοντής, μπορείτε να προσφέρετε χρόνο, δεξιότητες και αγάπη για να βοηθήσετε στην καθημερινή λειτουργία του καταφυγίου και να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής των ζώων.

Αν λοιπόν έχεις χρόνο, όρεξη, θέληση, αγάπη για τα σκυλάκια και θες κάπως να την αξιοποιήσεις, μην χάνεις άλλο χρόνο…γίνε εθελοντής!

Οι ανάγκες του καταφύγιου και η φροντίδα των 60 σκυλιών που φιλοξενούνται στο χώρο είναι καθημερινές, οι εθελοντές όμως δυστυχώς είναι λίγοι, καθώς οι προσωπικές υποχρεώσεις είναι πολλές.

Καθαρίζουν τους χώρους τους, τα προαυλίζουν, τους βάζουν φρέσκο και καθαρό νεράκι, τα ταΐζουν και φυσικά τα χαϊδεύουν

Εάν θέλεις να γίνεις και εσύ εθελοντής και να μπεις στην παρέα του φιλοζωικού σωματείου Νίκαιας-Κερατσινίου, οι εθελοντές σας περιμένουν κάθε Κυριακή 17.00 με 20.00 να γνωριστείτε από κοντά και να ενημερωθείτε για την δράση τους.

Επικοινωνήστε με το καταφύγιο για να ενημερωθείτε για τις ανάγκες τους σε εθελοντές και να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε.

Καλέστε στα τηλέφωνα 6944476806 ή 6971604301.

Φωτ.: Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ