Το καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Σπάρτης γέμισε παιδικές φωνές και τα “σπαρτιατάκια” απόλαυσαν λιλιπούτειες αγκαλιές!

Η φιλοζωική μη κερδοσκοπική οργάνωση Smart Paws – Save A Stray άνοιξε τις πόρτες του καταφύγιου του δήμου Σπάρτης για να υποδεχτεί του λιλιπούτειους φίλους της.

Το καταφύγιο γέμισε παιδικά χαμόγελα, παιδικές φωνές και όμορφες στιγμές πλημμυρισμένες με αγάπη.

Η δράση πραγματοποιήθηκε μετά από κόπο και η χαρά των εθελοντών ήταν έκδηλη αφού ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

«Κάποιοι από εμάς το είχαμε ονειρευτεί αλλά δεν είχαμε τολμήσει να το πούμε! Θέλαμε τόσο πολύ να έρθει η μέρα που το καταφύγιο αδέσποτων ζώων του δήμου θα γεμίσει παιδικά χαμόγελα, παιδικές φωνές και φατσούλες όλο αγάπη!», αναφέρουν.

Έτσι, το Σάββατο 11/11 πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσκεψη του νηπιαγωγείου Μαγούλας στα “σπαρτιατάκια” που έχουν στερηθεί τόσα πολλά!

Smart Paws – Save A Stray

«Οι υπέροχοι νηπιαγωγοί τους και οι υπέροχοι γονείς τους επισκέφτηκαν τα σκυλάκια του καταφυγίου και όλοι μας γεμίσαμε αγάπη!», γράφουν χαρακτηριστικά.

«Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και όταν από τόσο μικρά αναπτύσσουν τέτοια συναισθήματα απέναντι στα ζώα, οι ελπίδες μας μεγαλώνουν», τονίζουν.

Τα παιδιά έμαθαν πως για να υιοθετήσουν ένα σκυλάκι, να είναι υπεύθυνα και γι᾽ αυτό θα πρέπει να περιμένουν λίγο καιρό.

«Όλοι τους, παιδάκια, σκυλάκια, γονείς και νηπιαγωγοί ήταν υπέροχοι και έφεραν στη ζωή μας το φως και την ελπίδα… Κι αυτό αρκεί για όλους μας!», καταλήγουν.

Θυμίζουμε ότι στις 19 Φεβρουαρίου 2023, το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Σπάρτης, στην Αγία Κυριακή, γιόρτασε ένα χρόνο με ανοιχτά λουκέτα. Ένα χρόνο από τη μέρα που το Save A Greek Stray έσπασε τα λουκέτα και μετά το Zero Stray Pawject ήρθε για να συνδράμει ώστε να φτάσουν στη διάσωση εκατοντάδων πλασμάτων που ζούσαν στην κόλαση που έφτιαξαν κάποιοι γι’ αυτά τα ζώα.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ