Αυτό το πεκινουά κερδίζει τον τίτλο του πιο άσχημου σκύλου στον κόσμο

Ανακοινώθηκε ο νικητής του πιο άσχημου σκύλου στον κόσμο για το 2024.

Το 8χρονο Πεκινουά με το όνομα Γουάιλντ Θανγκ (Wild Thang) πήρε την πρώτη θέση στον φετινό διαγωνισμό World’s Ugliest Dog 2024, που πραγματοποιήθηκε στο φεστιβάλ Σονόμα-Μαρίν στην Πεταλούμα της Καλιφόρνια, την Παρασκευή 21 Ιουνίου. Ήταν η πέμπτη φορά που συμμετείχε στον ετήσιο διαγωνισμό.

Ένα δελτίο τύπου για την εκδήλωση χαρακτηρίζει τη νίκη του Wild Thang “απόδειξη της αδιαμφισβήτητης γοητείας και επιμονής του”.

“Παρά τις πολυάριθμες προκλήσεις που αντιμετώπισε, συμπεριλαμβανομένης της επιβίωσης από την πυρετό ως κουτάβι, ο Wild Thang έχει αναδειχθεί σε έναν υγιή και ευτυχισμένο τύπο”, προσθέτει η ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι η αποστολή του σκύλου είναι να ευαισθητοποιήσει για τη σημασία των εμβολιασμών των κατοικίδιων ζώων, διαδίδοντας το μήνυμά του στον λογαριασμό του στο Instagram, @Wildthangofficial.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του διαγωνιζόμενου Wild Thang, ο ιός εμπόδισε την ανάπτυξη των δοντιών του, με αποτέλεσμα η γλώσσα του να κρέμεται και έχει πρόβλημα στο μπροστινό δεξί ποδαράκι.

Το σκυλάκι, που ανήκει στην Άνν Λιούις, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες και τώρα κατοικεί στο Νορθ Μπεντ του Όρεγκον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wild Thang (@wildthangofficial)

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια και δημιουργήθηκε για να εμπνεύσει την αγάπη για όλα τα ζώα, ειδικά για τα ζώα διάσωσης.

“Ο διαγωνισμός World’s Ugliest Dog συνεχίζει να γιορτάζει την ομορφιά της ατομικότητας και το άθραυστο πνεύμα αυτών των αξιοσημείωτων σκύλων”, αναφέρει η ανακοίνωση. “Αυτά τα σκυλιά μας υπενθυμίζουν ότι η αληθινή ομορφιά δεν ορίζεται από τα συμβατικά πρότυπα, αλλά μάλλον από την αγάπη, τη χαρά που φέρνουν στη ζωή μας”.

Ο Wild Thang δεν ήταν ο μόνος διαγωνιζόμενος που κέρδισε βραβείο.

Ένα 14χρονο παγκ με το όνομα Ρόουμ (Rome), ιδιοκτησίας της Μισέλ Γκρέιντι από το Ρόνερτ Παρκ της Καλιφόρνια, κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ενώ κέρδισε και το βραβείο κοινού.

Ο Ρόουμ είναι μέλος μιας ομάδας σκυταλοδρομίας παγκ που συγκεντρώνει χρήματα για την παροχή αναπηρικών αμαξιδίων σε σκύλους με προβλήματα.

Ένας σκύλος 14 ετών με το όνομα Ντέιζι Μέι από τη Λαφαγιέτ της Καλιφόρνια, πήρε την τρίτη θέση.

Η “αληθινή βασίλισσα της αντισυμβατικής ομορφιάς”, που ανήκει στην Ελίζαμπεθ Γουάιτχαουζ, απολαμβάνει να “αγκαλιάζεται, να ενοχλεί τη μεγαλύτερη αδελφή και να συμμετέχει σε έντονο κυνήγι σκίουρων”.

Η Mug Root Beer, χορηγός του διαγωνισμού, προσφέρει 5.000 δολάρια στον νικητή της πρώτης θέσης, 3.000 δολάρια για τη δεύτερη θέση και 2.000 δολάρια για την τρίτη θέση.

Ο Γουάιλντ Θανγκ θα εμφανίζεται επίσης σε κουτιά περιορισμένης έκδοσης της μάρκας μύρας.

Ο περσινός νικητής του μεγάλου βραβείου ήταν ένας Κινεζικός Λοφιοφόρος, ο άτριχος σκύλος με το όνομα Σκούτερ.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ