Ζάκυνθος: Ποτίστρες για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων τοποθέτησε ο Δήμος σε διάφορα σημεία της πόλης – Δείτε πού βρίσκονται

Ποτίστρες για την κάλυψη των αναγκών των αδέσποτων ζώων συντροφιάς για νερό, ιδιαίτερα σε περιόδους έντονων καιρικών συνθηκών, όπως αυτή του καύσωνα, τον οποίο και διανύουμε έχουν ήδη τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία και καταστήματα της Ζακύνθου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Στασινόπουλου και της Αντιδημάρχου Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας & Αγροτικής Ανάπτυξης Αγγελικής Αυγουστίνου.

«Αυτή η πρωτοβουλία εντάσσεται στις προσπάθειές μας για την προαγωγή της ευημερίας και της φροντίδας των ζώων που ζουν ανάμεσά μας. Η τοποθέτηση ποτίστρων είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη δημιουργία ενός πιο φιλόξενου και ασφαλούς περιβάλλοντος για τα αδέσποτα. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι τα ζώα αυτά θα έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν την ανάγκη για νερό ακόμη πιο επιτακτική» δηλώνει ο Δήμαρχος Ζακύνθου Γιώργος Στασινόπουλος και προσθέτει «είμαι βέβαιος ότι η κίνηση αυτή θα αγκαλιαστεί από όλους και θα συμβάλει στην ενίσχυση της συνείδησης για την προστασία και τη φροντίδα των αδέσποτων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας. Η συνεργασία μας είναι το κλειδί για την επιτυχία τέτοιων δράσεων. Θα ήθελα να καλέσω όλους τους πολίτες να σεβαστούν και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια».

Με ενσυναίσθηση και συνευθύνη για τα αδέσποτα ζώα στο άμεσο διάστημα ο Δήμος Ζακύνθου θα συνεχίσει να αναπτύσσει δράσεις και πολιτικές για την αντιμετώπιση των αναγκών τους όπως επισημαίνει η Αντιδήμαρχος Αγγελική Αυγουστίνου και προσθέτει «με πλήρη ευαισθησία και υπευθυνότητα, αντιμετωπίζουμε το ζήτημα των αδέσποτων ζώων, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός ασφαλούς και φιλικού περιβάλλοντος τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα ζώα. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι τα αδέσποτα ζώα θα ζουν με αξιοπρέπεια και φροντίδα, ενώ παράλληλα θα διατηρούμε τις γειτονιές μας ασφαλείς και καθαρές. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την ευημερία των ζώων και είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα με τις κατάλληλες δράσεις και πολιτικές».

Φωτ.: zakynthos.gov.gr

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ