Η Zendaya και ο Tom Holland επισκέφτηκαν αξιολάτρευτα κουτάβια για να προωθήσουν την υιοθεσία σκύλων διάσωσης

Η Zendaya και ο Tom Holland είναι διάσημοι λάτρεις των σκύλων και έχουν από έναν ο καθένας.

Κατά την επίσκεψή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ζευγάρι, μαζί με τη μαμά του Tom, Nikki Holland, επισκέφθηκαν το καταφύγιο Battersea Dogs and Cats Home και φωτογραφήθηκαν με ένα σωρό τέλεια κουτάβια, φορώντας προστατευτικές στολές, καθώς τα κουτάβια είναι όλα ακόμα πολύ μικρά και δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί.

Η ανάρτηση της Zendaya έχει συγκεντρώσει πάνω από 110.000 likes ενώ μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στα Instagram Stories της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

Το ζευγάρι δεν ανέφερε αν σκοπεύει να υιοθετήσει κάποιο από αυτά τα αξιολάτρευτα κουτάβια. Σίγουρα θα ήταν δύσκολο να πουν όχι μετά από τόσες αγκαλιές, οπότε ίσως το κρατούν μυστικό προς το παρόν… Αλλά ακόμα κι αν δεν υιοθετήσουν, μπορούμε όλοι να είμαστε ευγνώμονες που βρήκαν το χρόνο να επισκεφθούν και να προωθήσουν την υιοθεσία κατοικίδιων ζώων στους συνολικά 250 εκατομμύρια followers τους στο Instagram.

Το Battersea Dogs and Cats Home στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι δημοφιλές στις διασημότητες, με πολλούς να υιοθετούν ή να τους υποστηρίζουν. Για παράδειγμα, το 2018, ένα κουτί με εγκαταλελειμμένα Σταφορντσάιρ Τεριέ βρέθηκε σε ένα πάρκο και παραδόθηκε στο Battersea. Ο ηθοποιός Tom Hardy που είναι κηδεμόνας σκύλων διάσωσης, δημοσίευσε για τα κουτάβια και προέτρεψε τους ακόλουθους του να υιοθετήσουν.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ