Αναχώρησε για την Αμερική το γατάκι που σώθηκε από τουρίστρια στο λιμάνι των Σπετσών – Η Σπέτσι απέκτησε λογαριασμό στο Instagram για καλό σκοπό!

Το διάσημο πλέον γατάκι το Σπετσών που σώθηκε από βέβαιο πνιγμό χάρη στο θάρρος μιας τουρίστριας, απέκτησε δικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η Σπέτσι -όπως την ονόμασε η καλή νεράιδα και επίσημα μαμά της Coco Gozlan με καταγωγή από την Γαλλία- είχε μια δύσκολη εβδομάδα αφού όπως αναφέρει, υπέστη μεγάλη αιμορραγία τις πρώτες μέρες μετά την κατάποση θαλασσινού νερού, αλλά η υγεία της σήμερα είναι καλή χάρη στη βοήθεια των κτηνιάτρων.

Μάλιστα, η κηδεμόνας της μέσα από την δημιουργία λογαριασμού @spetzygirl στα κοινωνικά μέσα, μοιράζεται την ιστορία της Σπέτσι με στόχο να μαθαίνουμε τα νέα της αλλά και να βοηθήσει στη συγκέντρωση δωρεών για την ενίσχυση του έργου του ΜΚΟ SpetsesCareForAnimals Α.Μ.Κ.Ε., την μοναδική κτηνιατρική κλινική στις Σπέτσες που βοηθάει και σώζει ζωάκια, τα έσοδα του οποίου πηγαίνουν για αυτό τον σκοπό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spetzy (@spetzygirl)

«Απλά ένα γατάκι, παραλίγο να πνιγώ στην Ελλάδα, αλλά η μαμά μου με έσωσε! Μπορείτε να κάνετε δωρεά στο @spetsescare4animals ώστε να συνεχίσουν να σώζουν άλλα μωρά σαν εμένα», γράφει στο intro της σελίδας.

Φωτ.: spetzygirl | Instagram

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράζεται με τους ήδη 5 χιλιάδες ακόλουθους, η Σπέτσι απολαμβάνει τρυφερές στιγμές με τον μπαμπά και την μαμά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spetzy (@spetzygirl)

Το ζευγάρι μαζί με την γατούλα αναχώρησαν χθες από τις Σπέτσες για Αθήνα και σήμερα, Τετάρτη, επιστρέφουν στο σπίτι τους στην Σάντα Μπάρμπαρα της Αμερικής.

Φωτ.: spetzygirl | Instagram Story

Η Coco Gozlan μοιράστηκε επίσης ένα Instagram Story στο οποίο σχολιάζει την στάση του κόσμου απέναντι στον λιμενικό. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ο κόσμος είναι πολύ σκληρός με τον λιμενικό. Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος και και δεν ήξερε τι να κάνει και δεν του έδωσα χρόνο να το επεξεργαστεί. Νιώθω άσχημα γιατί ο κόσμος είναι πολύ κακός μαζί του».

Φωτ.: spetzygirl | Instagram Story

Τα σχόλια που δέχονται από του χρήστες του Instagram είναι αμέτρητα και συγκινητικά. Διαβάστε μερικά από αυτά:

«Η πράξη καλοσύνης σας δεν είναι παρά μια επίδειξη του τι πρέπει να είναι ένας άνθρωπος, σας ευχαριστούμε που σώσατε αυτό το μικρό χαριτωμένο μωρό και εύχομαι μια όμορφη ζωή μαζί της», σχολιάζει ένας χρήστης.

«Σας ευχαριστώ που δείξατε σε όλους στο νησί πώς να συμπεριφέρονται σε μια ψυχή ❤️❤️ Να έχετε μια υπέροχη ζωή μαζί!»

«Τυχερή γάτα… Μακάρι οι άνθρωποι στην Ελλάδα να έδειχναν την ίδια ενσυναίσθηση και φροντίδα όπως εσύ! Δυστυχώς η κακοποίηση ή η παραμέληση των ζώων είναι διαδεδομένη στη χώρα μου. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που την σώσατε και της δώσατε την ευκαιρία να έχει μια όμορφη ζωή!»

«Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας.. Κανείς δεν νοιάστηκε για αυτό το γατάκι, δόξα τω Θεώ που ήσασταν εκεί… εδώ στην Ελλάδα οι άνθρωποι συμπεριφέρονται απαίσια στα ζώα, γάτες και σκύλους… και μόνο λίγοι άνθρωποι προσπαθούν να τα σώσουν…σας ευχαριστώ πολύ…».

«Σας ευχαριστώ πολύ που σώσατε και υιοθετήσατε την Σπέτσι. Σεβασμός πραγματικά!!!!❤️ Ελπίζω να έχετε μια υπέροχη ζωή μαζί!!!»


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ