Η Χάλι Μπέρι ποζάρει τόπλες με τις γάτες της για να γιορτάσει την 20η επέτειο του “Catwoman”

Μετά τη διάσωση μιας οικογένειας αδέσποτων γατών τον περασμένο μήνα, η Χάλι Μπέρι εμφανίζεται τόπλες και κάνει… νιάου!

Η Μπέρι δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά με αποκαλυπτικές φωτογραφίες, καλυμμένη με μια μάσκα γάτας και τα δύο γατάκια που διέσωσε τον Ιούνιο, τον Μπουτς και την Κοκό.

Στη λεζάντα, αναφέρει πως ήταν τιμή της να ενσαρκώσει τον εμβληματικό χαρακτήρα των κόμικς στην ταινία Catwoman.

«Σήμερα συμπληρώνονται 20 χρόνια από τότε που είχα την τιμή να ερμηνεύσω αυτόν τον εμβληματικό χαρακτήρα. Θα είναι πάντα κοντά στην καρδιά μου και θα είμαι για πάντα η Πάτιενς Φίλιπς ή αλλιώς Catwoman!», γράφει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Η ηθοποιός δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την Τζι Χ. Λιμ και την CAAT Friends – την ομάδα διάσωσης ζώων που βοήθησε όταν βρήκε την αδέσποτη μαμά γάτα και τα γατάκια στην πίσω αυλή της.

«Σ᾽ ευχαριστώ @missjee79! Όταν αυτές οι μαύρες ομορφιές εμφανίστηκαν στην αυλή μου ψάχνοντας για τη μητέρα τους, η Τζι μας βοήθησε στη διαδικασία διάσωσης. Για πάντα ευγνώμονες!», γράφει στην λεζάντα.

Σε μία προηγούμενη ανάρτηση, η ηθοποιός γιόρτασε την 20ή επέτειο της ταινίας Catwoman, σημειώνοντας πως μπορεί να είχε αποδοκιμαστεί όταν κυκλοφόρησε, αλλά έγινε μια διασκεδαστική καλτ ταινία με την πάροδο των χρόνων.

«20 χρόνια Catwoman! Ποιος να φανταζόταν ότι αυτή η ταινία θα ήταν τόσο αγαπητή όσο είναι σήμερα σε αντίθεση με την αρχική της κυκλοφορία το 2004;  Ευχαριστώ τους θαυμαστές που αγκάλιασαν την Catwoman. Η Πάσιενς Φίλιπς κερδίζει επιτέλους το δίκιο της. Μιάου!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ