Έφυγε από τη ζωή ο σκύλος του Νιλ Πάτρικ Χάρις μετά από ένα φρικτό ατύχημα

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις, περήφανος κηδεμόνας τεσσάρων σκύλων, μοιράστηκε τα τραγικά νέα μέσω μιας ανάρτησης στο μπλογκ του Wondercade: Η Έλλα, το τετράχρονο Γκόλντεν Ριτρίβερ της οικογένειας, σκοτώθηκε σε ένα φρικτό ατύχημα την περασμένη εβδομάδα.

Εκείνη τη στιγμή, ο ηθοποιός επισκεπτόταν φίλους με τον σύζυγό του Ντέβιντ, ενώ τα παιδιά τους ήταν σε κατασκήνωση. Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις είπε ότι ένας πολύ κοντινός
φίλος του, ο Μάικλ, έμενε στο σπίτι της οικογένειάς του στο Λονγκ Άιλαντ για να φροντίσει για τα τέσσερα σκυλιά τους: Έλλα, Γκίτζετ, Σπάικ και την πιο πρόσφατη προσθήκη, Τσακ το γαλλικό μπουλντόγκ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neil Patrick Harris (@nph)

Ο Μάικλ τηλεφώνησε τον Χάρις, για να του ανακοινώσεις τα δυσάρεστα: «Η Έλλα είναι νεκρή». Αλλά η φωνή του Μάικλ έσπασε καθώς συνέχισε να εξηγεί το τραγικό συμβάν: «Τη βρήκα στην αυλή, πεσμένη στο γρασίδι. Φαίνεται ότι ένα κλαδί δέντρου είχε με κάποιο τρόπο πιαστεί στο κολάρο της και στην προσπάθειά της να το απελευθερώσει, κυλίστηκε στο έδαφος και αυτό τυλίχτηκε γύρω από το λαιμό της. Πρέπει να πνίγηκε ή να στραγγαλίστηκε ή κάτι τέτοιο. Μέρος του κλαδιού έχει κολλήσει στο στόμα της. Αλλά είναι νεκρή. Η Έλλα είναι νεκρή». Μετά από αυτό, ο Μάικλ ήταν πολύ συντετριμμένος για να συνεχίσει το τηλεφώνημα.

Η απώλεια της σκυλίτσας για τον Νιλ Πάτρικ Χάρις και την οικογένεια του ήταν τεράστια: «Ήταν μόλις τεσσάρων ετών. Ήταν γεμάτη ζωή. Είχαμε και στο παρελθόν σκυλιά που πέθαναν, αλλά ήταν ηλικιωμένα, τυφλά και με προβλήματα, οπότε γι’ αυτά ήταν θέμα χρόνου. Λυπηρό, ναι, αλλά αναπόφευκτο. Αλλά η Έλλα ήταν τόσο νέα. Ζούσε για να παίζει. Ξεκινούσε κάθε πρωί παίζοντας με μια μπάλα του τένις για σχεδόν μια ώρα, καλπάζοντας ευτυχισμένη στο γρασίδι για το βραβευμένο βλήμα, ξανά και ξανά, κουνώντας την ουρά της, φροντίζοντας να κάνει έναν ακούσιο χορό αγνής χαράς πριν πετάξει την μπάλα με εντολή. Πηδούσε στην πισίνα μας με αυταπάρνηση, ίσως 20 φορές την ημέρα, για να γυμναστεί ή να δροσιστεί ή απλώς για να διασκεδάσει».

Και συνέχισε: «Έπαιζε με τα άλλα τρία σκυλιά μας με αγάπη και τα άφηνε να κουρνιάζουν πάνω της για να κοιμηθούν. Ήταν πανέμορφη – της το έλεγα συνεχώς – και είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα κέρδιζε στο Westminster. Χάιδευα το εξαίσιο τρίχωμά της και εκείνη έβαζε απαλά το πόδι της στο χέρι μου, ίσως θέλοντας να συνεχίσω ή ίσως απλώς εκφράζοντας τις ευχαριστίες της. Δεν σταμάτησε ποτέ να χαμογελάει».

Η Έλλα ήταν ένα δώρο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο το 2020. Ο ηθοποιός δήλωσε ότι ήταν η αγαπημένη σκυλίτσα του συζύγου του Ντέβιντ. Και ότι ενώ έγραφε αυτό το αφιέρωμα, δεν είχε ακόμη ανακοινώσει τα νέα στα δίδυμα παιδιά του Χάρπερ και Γκίντεον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neil Patrick Harris (@nph)

Τα παιδιά τους αγαπούσαν βαθιά την Έλλα και θα συντριβούν από την είδηση, μαζί με τα ερωτήματα που θα θέσουν στα οποία δεν ξέρει τις απαντήσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Burtka (@dbelicious)


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ