Η Κέιτι Χολμς μας συστήνει την Έλενορ, μία γάτα Ράγκντολ

Η Κέιτι Χολμς καλωσόρισε μία πανέμορφη γάτα στο σπίτι της και την σύστησε στους ακόλουθους της στα σόσιαλ μίντια.

Η τετράποδη προσθήκη ακούει στο όνομα Έλενορ, και είναι μια γάτα Ράγκντολ. Το νέο κατοικίδιο υιοθετήθηκε από την Χολμς μετά την αποφοίτηση της κόρης της, Σούρι που απέκτησε με τον Τομ Κρουζ, από το λύκειο τον περασμένο μήνα και τα σχέδιά της είναι να μετακομίσει για το κολέγιο το φθινόπωρο.

Έτσι η Χολμς μετά την αποχώρηση της Σούρι, δεν θα είναι μόνη της αφού θα έχει ένα χνουδωτό γούνινο μωρό να την φροντίζει και να της κρατάει συντροφιά!

Η ίδια μοιράστηκε τα νέα στο Instagram, με φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ και οι ακόλουθοι θαύμασαν το νέο γατάκι αλλά και τη φυσική εμφάνιση της ηθοποιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Holmes (@katieholmes)

Η Κέιτι Χολμς έχει ένα τσιουάουα που υιοθέτησε για την κόρη της Σούρι τον Ιούλιο του 2014 από ένα καταφύγιο ζώων. Μόλις δύο εβδομάδες αφότου πήραν τη Χάνεϊ, το έσκασε από την αυλή ενός φίλου της. Η Χολμς ανάρτησε πάνω από 50 αφίσες με αμοιβή 1.000 δολάρια ωστόσο δεν στάθηκε τυχερή. Στη συνέχεια, η Χάνεϊ βρέθηκε και παραδόθηκε σε κτηνίατρο, ο οποίος με τη βοήθεια του μικροτσίπ την παρέδωσε στην Χολμς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Holmes (@katieholmes)


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ