Η μεγάλη συνάντηση των σκύλων του Λιούις Χάμιλτον και Σαρλ Λεκλέρκ της Φόρμουλα 1 (βίντεο & φωτο)

Μετά από μεγάλη απαίτηση των οπαδών τους, τα δύο σκυλιά της Φόρμουλα 1 επιτέλους συναντήθηκαν!

Ο Ρόσκο του Λιούις Χάμιλτον και ο Λέο του Σαρλ Λεκλέρκ συστήθηκαν και το κοινό ξετρελάθηκε. Στην πλευρά του Λιούις Χάμιλτον βρίσκεται ο Ρόσκο, ένα πανίσχυρο αγγλικό μπουλντόγκ και βετεράνος των αγώνων επί 12 ετών. Στη γωνιά του Σαρλ Λεκλέρκ είναι ο Λέο, ένα μικροσκοπικό “νεοσύλλεκτο” ντάκσχουντ που ήδη έχει κάνει αίσθηση στη F1, παρόλο που εμφανίστηκε στο προσκήνιο μόλις τον Απρίλιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FORMULA 1® (@f1)

Η συνάντηση και η γνωριμία πήγαν καλά, όπως μπορείτε να δείτε. Ο Λέο έδειξε την αστείρευτη ενέργεια του σκύλου του αλλά και ο Ρόσκο, παρά την ηλικία του, διατήρησε θέση ισχύος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Οι περήφανοι μπαμπάδες σκύλων μοιράστηκαν μια ανάρτηση στο Instagram με τα σημαντικότερα στιγμιότυπα της συνάντησης.

Αν δεν το γνωρίζατε, ο Ρόσκο είναι βίγκαν όπως ο μπαμπάς του, γεγονός που ο Χάμιλτον πιστώνει στο γιατί ο Ρόσκο είναι τόσο υγιής για ένα ηλικιωμένο αγγλικό μπουλντόγκ.

Ο Χάμιλτον, μετέτρεψε το αγγλικό μπουλντόγκ του Ρόσκο σε χορτοφαγική διατροφή το 2020, όταν ήταν 8 ετών.

Ανέφερε ότι η χορτοφαγική διατροφή για μόλις τρεις μήνες βελτίωσε την αναπνοή, τις αρθρώσεις και τις αλλεργίες του σκύλου του.

Είναι γνωστό ότι  οι παθήσεις αυτές είναι συχνές στα καθαρόαιμα γαλλικά και αγγλικά μπουλντόγκ. Τα αγγλικά μπουλντόγκ έχουν προσδόκιμο ζωής 8-10 χρόνια, και φαίνεται ότι για τον Ρόσκο είναι αποτελεσματικό αφού είναι σήμερα 12 ετών.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ