Η Κτηνιατρική Κλινική Πλακεντία επεκτείνεται στη Θεσσαλονίκη

Η Κτηνιατρική Κλινική Πλακεντία ανακοίνωσε την επέκτασή της στη Βόρειο Ελλάδα.

Ειδικότερα, τις επόμενες ημέρες η νέα κλινική ξεκινάει να λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη, στο Νέο Ρύσιο.

Τους τετράποδους φίλους μας θα τους υποδεχτούν στις νέες εγκαταστάσεις εμβαδού 1.000m2 με: διαφορετική ροή κυκλοφορίας για σκύλους και γάτες, έξι εξεταστήρια, διαγνωστικό εργαστήριο, τέσσερα νοσηλευτήρια (σκύλου, γάτας, εντατικής νοσηλείας και νοσηλείας λοιμωδών νοσημάτων), απεικονιστικό τμήμα με ακτινολογικό, αξονικό και μαγνητικό τομογράφο, χειρουργικός τομέας με τρεις αίθουσες χειρουργείου, αίθουσα προετοιμασίας & ανάνηψης, και σηπτικό χειρουργείο και τμήμα ενδοσκοπήσεων.

Στο πλαίσιο των μελλοντικών αναγκών της κλινικής έχει προβλεφθεί η δυνατότητα επέκτασης και δημιουργίας νέων τομέων.

Τις εγκαταστάσεις συμπληρώνουν βοηθητικοί χώροι προσωπικού, κοιτώνες εφημερευόντων, γραφεία, και αίθουσα διαλέξεων.

Στην κλινική καλύπτονται τόσο οι ανάγκες του ασθενούς κατοικίδιου όσο και του κηδεμόνα του που το αγαπά και το φροντίζει. Βασικός της στόχος είναι να διασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους μικρούς μας φίλους, παρέχοντας υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες υπηρεσίες, οι οποίες δεν υπολείπονται σε τίποτα από τις αντίστοιχες ιατρικές υπηρεσίες για τους ανθρώπους. Εδώ, οι ασθενείς μας αντιμετωπίζονται σαν αυτό που πραγματικά είναι: αγαπημένα μέλη της οικογένειάς σας.

Για περισσότερες πληροφορίες: 210.608.2308, [email protected], plakentiavet.gr


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ