ΠεΣυΔΑΠ: Δωρεάν τοποθέτηση ηλεκτρονικού τσιπ και εμβολιασμός δεσποζόμενων σκύλων από το ΔΙΚΕΠΑΖ

Δωρεάν τοποθέτηση ηλεκτρονικού τσιπ και εμβολιασμός δεσποζόμενων σκύλων από το την Τρίτη 4 Απριλίου – Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων – ο ΠΕΣΥΔΑΠ (Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων περιοχής Αθήνας – Πειραιά) προγραμματίζει μία εκδήλωση που ποτέ άλλοτε δεν έχει πραγματοποιηθεί στη χώρα μας, τουλάχιστον σε τέτοια κλίμακα.

Κατά τη διάρκεια εκείνης της ημέρας οι κτηνίατροι του ΔΙΚΕΠΑΖ (Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων) θα τοποθετούν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό τσιπ και θα προβούν σε εμβολιασμό όλων των δεσποζόμενων σκύλων που οι κηδεμόνες θα φέρουν στις εγκαταστάσεις μας, από όποιο δήμο της Αττικής και αν προέρχονται, ανεξάρτητα αν είναι μέλος του ΠΕΣΥΔΑΠ ή όχι.

Με τη δράση αυτή παρέχεται η ευκαιρία σε όλους τους κατόχους σκύλων της Αττικής να εμβολιάσουν, να ταυτοποιήσουν ηλεκτρονικά τους σκύλους τους και να τους καταχωρήσουν στα σχετικά μητρώα που προβλέπει ο νόμος, χωρίς καμία δαπάνη εκ μέρους τους.

Η καταχώριση θα γίνει με την βοήθεια του εκπαιδευμένου προσωπικού του ΔΙΚΕΠΑΖ, κάτι που εξασφαλίζει την ταχύτητα και την εγκυρότητα της διαδικασίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία και τις ώρες προσέλευσης του κοινού στο ΔΙΚΕΠΑΖ θα δοθούν τις επόμενες ημέρες από την ιστοσελίδα του ΠΕΣΥΔΑΠ.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ